Cart 0

Despre plata

Plata sedintelor de meditatii se efectueaza online, folosind carduri de debit sau de credit de tip Visa, MasterCard, Discover sau American Express. Puteti opta pentru unul dintre procesatorii de plati Paypal sau Shopify. Pentru a creste siguranta tranzactiilor, finalizarea acestora prin introducerea datelor privind cardul dumneavoastra nu este procesata in acest site, ci in servere securizate apartinand uneia dintre cele doua companii.

Plata sedintelor de meditatii nu se efectueaza in avans, ci exclusiv dupa finalizare. Veti avea la dispozitie un interval de timp de 24 de ore lucratoare, incepand din momentul in care sedinta s-a incheiat, pentru a finaliza tranzactia prin efectuarea platii. Desigur, ne rezervam dreptul de a refuza participarea elevilor care nu au efectuat plati, la sedintele viitoare.

Pentru a finaliza plata, intrati in pagina corespunzatoare sedintei de meditatii desfasurate si apasati butonul "Add to cart", dupa care butonul "Cart" din coltul din dreapta, sus, al paginii. Veti fi redirectionat catre cosul de cumparaturi. Aici, aveti posibilitatea de a opta intre plata prin intermediul procesatorului de plati Shopify (butonul "Check out") si plata prin intermediul procesatorului Paypal (butonul galben "Check out with Paypal"). Daca alegeti prima varianta, veti urma instructiunile afisate in fiecare dintre paginile urmatoare (crearea unui cont, introducerea datelor de facturare etc.). Daca alegeti varianta platii prin intermediul Paypal, la pasul urmator va puteti identifica (loga) in contul Paypal - Pay with my PayPal account - sau va veti crea un cont nou (in cazul in care nu aveti deja unul) - Create a PayPal account - in serverul acestei companii, utilizând datele de identificare necesare. La platile urmatoare, in cazul in care nu ati avut cont Paypal si l-ati creat acum, va veti putea loga in el alegând prima varianta (veti introduce adresa de e-mail si parola aleasa).